Je bent ploegbaas, teamleider of bedrijfsleider en je bent op zoek naar praktische ondersteuning. 
Sparren en ook gewoon aan het werk. 
Ik ben de meewerkend adviseur die je zoekt. 

Meewerken

Er is altijd wel iets dat beter kan. Iets dat tijd vraagt om uit te zoeken, in te regelen, vast te leggen, te oefenen met het team enzovoort. 
Daar heb je niet altijd tijd voor. Vooral het als het een heel nieuw onderwerp is vraagt het veel van je tijd en aandacht. Ik kan in die gevallen voorwerk voor je doen. Kijken naar wat er al is, wat er bij moet of kan, wie er klaar voor zijn en wie nog niet. Ik maak een plan en ga samen met jou aan de slag om dat werkelijkheid te maken. Kortom ik loop een tijdje met je mee. 

Van nature ben ik een generalist, die het liefst zoekt naar dat wat werkt in een bepaalde context. In dit geval jouw context. In theorie kan alles, maar de praktijk heeft nog wel eens andere ideeën. Dus als we samen gaan werken mag je van mij gevraagd en ongevraagd advies verwachten over het thema. En natuurlijk over jouw rol in het geheel. Vakkundig leidinggeven is hoe dan ook het doel. 

Advies

Is dit voor jou?

Als je weet dat het beter kan, dan is dit voor jou. Als je het niet erg vindt als het ook over jou gaat, dan ook. Als je graag samenwerkt met iemand die je uitdaagt, die vindt dat je van werken ook vooral plezier moet hebben en die impact in de breedste zin van het woord belangrijk vindt, dan is dit zeker voor jou. 
Als je vragen of uitdagingen gaan over leiding geven en ontvangen; tijd, planning en doelen halen; hybride werken; samenwerken; communicatie en marketing, dan moeten we echt eens afspreken
  • Inzicht in je kwaliteiten en struikelblokken. Hoe je het beste in jezelf en je team naar boven haalt. Over wat je beperkt om de stappen te nemen die nodig zijn om verder te kunnen komen. 
  • Tijdswinst door een betere workflow. Je leert met minder doen meer resultaat te behalen. Ik leer je ook te stoppen met micro-managen, dat scheelt ook veel tijd.  
  • Meer overzicht, waardoor je ontspannener en effectiever leiding gaat geven en minder stress ervaart, op de werkvloer én daarbuiten. 
  • Feedback en een sparringpartner met jarenlange ervaring in leidinggeven aan vakmensen. 
  • Zelfvertrouwen. Het gevoel sterker in je rol als leidinggevende te staan. 
  • Concrete acties. Ik ga je helpen te doen! 

Wat heb je er aan?

Wat zeggen anderen over werken met mij?

Maak een afspraak

Vooral als je niet precies weet waar je wilt beginnen. Of als je je afvraagt of dit voor jou is.

Dat is precies het juiste moment om te bellen of mailen. Samen krijgen we zeker helder waar het precies om gaat. En of ik de juiste gesprekspartner voor je ben.

Na de kennismaking bepalen we of we samen aan het werk willen en vertel ik je wat dat gaat kosten. Beslissen hoeft zeker niet ter plekke. Je kunt er rustig over nadenken.

Bel me op 06 51 40 40 37.

Je e-mail mag naar lindsie (at) vakkundigleidinggeven (punt) nl *

*Dat ziet er gek uit, ik weet het. Maar de spambots worden steeds slimmer en ik krijg liever mail van jou dan allerlei onzin. 😊