Laten we kennismaken

Het succes van een intensievere samenwerking begint bij een goede kennismaking. Laten we dus beginnen met vrijblijvend gesprek. Via onderstaand formulier kun je direct een online afspraak plannen. 

Liever een persoonlijke kennismaking op jouw locatie? Bel me dan op 0651404037 om een afspraak te plannen. 

Laden...

In 2018-2019 bevond Life & Mobility zich in een mooie maar ook complexe groeifase door zowel autonome groei als overnames. In zo’n fase staan binnen een bedrijf diverse structuren en mensen onder druk. In deze situatie hadden wij de behoefte om binnen onze organisatie diverse zaken te herontdekken, zowel op persoonlijk als procesvlak, en te bouwen aan nieuwe projecten en een nieuwe organisatie structuur.

Lindsie hebben we gevraagd om als proces en project-begeleider op diverse vlakken met ons mee te gaan op deze ontdekkingsreis en ons met haar expertise bij te staan. Lindsie heeft hierbij positief verrast met haar open communicatie en de manier waarop ze dit ook bij anderen stimuleert. Ze is een sterke coach die makkelijk acteert op verschillende niveaus en sterk acteert vanuit de drive om samen te werken aan een goed eindresultaat. In haar project leiderschap is helder en analytisch sterk. Gericht op mens & proces zet ze haar analyses snel om naar gestructureerde plannen met heldere deadlines en knelpunt evaluaties.

In de periode bij Life & Mobility heeft Lindsie een belangrijke rol gespeeld in persoonlijke ontwikkeling van een aantal mensen binnen de organisatie met wie ze intensiever heeft samengewerkt. Door haar manier van vragen en communiceren ontstaat op natuurlijke wijze een sparrings- of coachingsgesprek met een ieder met wie ze samenwerkt. Hierdoor kan ze ver over haar project grenzen heen bij dragen aan de persoonlijke doorontwikkeling van betrokken medewerkers maar ook van de organisatie als geheel.

Lex Takkenkamp - Operationeel Directeur Life & Mobility BV